مــوقع ومنتديات أكاديمية العلوم الصحية الحصاحيصا ahshs.org
مــوقع ومنتديات أكاديمية العلوم الصحية الحصاحيصا ahshs.org
مــوقع ومنتديات أكاديمية العلوم الصحية الحصاحيصا ahshs.org
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مــوقع ومنتديات أكاديمية العلوم الصحية الحصاحيصا ahshs.org

تصميم واشراف: وليد عبد اللطيف العشي
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صينيه مصقع بالباشميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام ريتال

ام ريتال


عدد المساهمات : 245
نقاط : 345
تاريخ التسجيل : 07/08/2010
العمر : 39

صينيه مصقع  بالباشميل Empty
مُساهمةموضوع: صينيه مصقع بالباشميل   صينيه مصقع  بالباشميل I_icon_minitimeالإثنين يناير 30, 2012 5:50 pm

بازنجان,,,زيت,,لحمه مفرومه معصجه,,,باشميل,,صلصه ,,ملح,,وبهارات حسب الرغبه تضاف للحمه اثنا التعصيج
الطريقه يقطع البازنجان شرائح ويحمر ومن ثم يوضع في صينيه ويفرد اللحمه من فوق وتانى طبقه بازنجان واااخر حاجه الباشميل وتدخلوها الفرن
حلوه وهي سخنه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ام ريتال

ام ريتال


عدد المساهمات : 245
نقاط : 345
تاريخ التسجيل : 07/08/2010
العمر : 39

صينيه مصقع  بالباشميل Empty
مُساهمةموضوع: رد: صينيه مصقع بالباشميل   صينيه مصقع  بالباشميل I_icon_minitimeالإثنين يناير 30, 2012 5:54 pm

الباشميل
ملعقتين دقيق قمح وملعقتين زيت كبايه حليب
نسخن الزيت وتحمص فيهم الدقيق ونضيف الحليب ونحرك لحد ما يتقل ونضيف ملح وفلفل ,,ممكن بدل الزيت زبده او سمن ,,وممكن لو مافي حليب وفي شوربه ممكن او ممكن الاتنين سوا نص كبايه شوربه والنص التانى حليب

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
صينيه مصقع بالباشميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» خضروات بالباشميل
» صينيه بطاطس باللحمه والطحينه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مــوقع ومنتديات أكاديمية العلوم الصحية الحصاحيصا ahshs.org :: الفئة الأولى :: منتدى الاسرة-
انتقل الى: